Hillvital
A természet ereje!
Mellékhatások nélkül!

Az egészség megőrzéséhez nemcsak az orvosokon és a méregdrága gyógyszereken keresztül visz az út. Rengeteg dolgot tehetünk a betegségek elkerülésének érdekében.

Lehetne itt is írni a szokásos sablont, miszerint sportoljunk és nem lehet semmi baj. Illetve együnk sok zöldséget és gyümölcsöt és ez a mozgással párosítva már maga tökély, de ez már az unalomig hajszolt szlogen. Nézzünk más módszereket is!

1. Aroma terápia: A különböző illó olajok hatással vannak szervezetünkre. Például a mentás tisztítja a légutakat és segíti a légzést. A citromfüves nyugtató hatású. A levendulaolaj nyugtatja a bőrt, megszűnteti az arc zsírosságát. A teafaolaj vitalizáló és erengizáló hatású. A grapefruit pedig hangulat javító.

2. Gyógynövényes kezelések: Nem feltétlenül kell itt spéci dolgokra gondolni. Hiszen attól, hogy egy növényt nem ékesít a gyógyító jelző, még lehet olyan hatása, ami segíti szervezetünk helyes működését. Nézzük például a gyomorégést. Erre remek megoldás például a fokhagyma vagy az aloe vera.

3. Életvitel módosítása: Mind emberek vagyunk és mindenkinek vannak rossz szokásai. Számos olyan is, ami veszélyezteti testünk egészséges működését. Ezeket sajnos bármilyen nehéz is, le kell küzdeni a szent cél érdekében. Ilyen például a dohányzás, az alkohol szeretete, de még a körömrágás is. Hiszen utóbbi vakbélgyulladáshoz vezethet.

4. Stressz csökkentése: Az örökös rohanás és idegeskedés bizony nagyon ártalmas ránk nézve. Az idegrendszereink látják kárát a felgyorsult életmódnak. Muszáj néha időt szánni magunkra is és megtalálni a módját annak, hogyan kezeljük könnyedén a konfliktusokat és küzdjük le az akadályokat. S ha már stressz csökkentés akkor...

5. Meditáció és jóga: Ezek a mozdulatsorok az ősi Indiából indultak és az egész világot behálózták már. A mozgás olyan kifinomult formája, ami nem megerőltető annyira, mint például a maraton lefutása és mégis nagyon hatásos. Ezek végzése közben a test és a lélek együtt pihenhet és frissülhet fel.

Természetesen emellett a néhány tipp mellett fontos figyelni az étkezésünkre és arra, hogy rendszeresen sportoljunk. Hiszen ezek így együtt fejthetik ki a maximális gyógyító erőt. Soha ne feledjük: "Épp testben épp lélek".

Ezért szeretnénk a figyelmébe ajánlani egy hazai Magyar gyártású készítményt a Hillvital gyógyfüves mesterbalzsamot ami 12 gyógynövény illóolaját és kivonatát tartalmazza. Nagy mértékben hozzájárul az egészséges élet megtartásában s különféle problémák kezelésében.

Üdvözlettel a Hillvital csapata.


  • Közösségi oldalaink: